Ohh vad jag har längtat!

Idag var det dags för årets första semla.
 
Den här är god, lätt att äta och man blir lagom mätt utan att må illa.
 
1 hattings semlebulle avlång
33 gram mandelmassa
40 gram mellangrädde
1 msk lättmjölk
1/2 tsk florsocker
 
Vispa grädden
Riv mandemassan
Gröp ut en del av innanmätet på bullen och blanda med mandelmassan och mjölken.
Lägg mandelmassan i bullen och grädden över. Sikta över lite av florsockret.
Vik över locket och sikta över det sista sockret.
 
Ät och njut!
 
För dig som är viktväktare: 16 sp.
 
 
 
 
1 Maria:

skriven

Så gott...älskar semlor.
Maria

Svar: ja det är verkligen gott :)
Tina

2 rememberthiis.blogg.se:

skriven

Ser god ut :))

Svar: tack :)
Tina

3 Lollo:

skriven

Roligt med en annorlunda form!

Svar: mmm och framförallt lättare att äta :)
Tina

Kommentera här: