Saftig sockerkaka med Àpple & kanel

SmÀlt 160 gram smör
 Vispa 3 Ă€gg och 3 dl socker vitt och poröst.
Blanda ihop 4,5 dl mjöl, 1,5 msk vaniljsocker och 2 tsk bakpulver.
Sikta ner mjölblandningen i Àggsmeten och blanda försiktigt.
Rör i 1,5 dl grÀddmjölk och sist smöret.

HÀll hÀlften av blandningen i en smörad springform.
Skala och klyfta ett Àpple tunt och lÀgg hÀlften pÄ smeten.
Blanda ca 2 tsk kanel och 1 dl socker och strö hÀlften över Àppelklyftorna.
HÀll över resten av smeten.
LĂ€gg pĂ„ resten av Ă€ppelklyftorna och tryck ner de lĂ€tt i smeten. 
Avsluta med mer kanelsocker.

GrÀdda i 175 grader ca 40 minuter.

Lycka till!